Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman / Tolgahan Sayisman : Oyuncu tolgahan sayışman ile uzun zamandır birlikte olduğu '2008 arnavutluk güzeli' almeda abazi, 13 şubat'ta evlenmeye hazırlanıyor.

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman / Tolgahan Sayisman : Oyuncu tolgahan sayışman ile uzun zamandır birlikte olduğu '2008 arnavutluk güzeli' almeda abazi, 13 şubat'ta evlenmeye hazırlanıyor.. Günbatımında 'evet' diyen çifti mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Tolgahan sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Tolgahan sayışman ve almeda abazi'nin fotoğraflarını görmek için galeriye tıklayın. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!

Almeda abazi hakkında merak edilen sorulara cevaplar. Almeda abazi, doğrusu çok korktum, elim ayağım titredi. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi'in beş aylık bebekleri kafasındaki dermoid kistten dolayı bugün ameliyata alındı. Oyuncu tolgahan sayışman ile uzun zamandır birlikte olduğu '2008 arnavutluk güzeli' almeda abazi, 13 şubat'ta evlenmeye hazırlanıyor. Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu.

Almeda Abazi Dhe Bashkeshorti I Saj Turk Zbulojne Gjinine E Femijes Qe Pritet Te Vije Ne Jete
Almeda Abazi Dhe Bashkeshorti I Saj Turk Zbulojne Gjinine E Femijes Qe Pritet Te Vije Ne Jete from www.panorama.com.al
Son olarak boyu 1.72 cm, kilosu 56, burcu ise kova'dır. 2017 yılında yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman ile evlenmiştir. Oyuncu tolgahan sayışman bir süredir birlikte olduğu almeda abazi ile bugün evlendi. Yaklaşık olarak üç saat kaldıkları mekandan çıkan ikili hızını alamayan bir taksinin hedefi oldu. Tartışmanın büyümesi üzerine almeda abazi, yakışıklı oyuncunun evini terk etti. Oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi. Günbatımında 'evet' diyen çifti mutlu gününde yakın dostları da yalnız bırakmadı. Oyuncu tolgahan sayışman ile uzun zamandır birlikte olduğu '2008 arnavutluk güzeli' almeda abazi, 13 şubat'ta evlenmeye hazırlanıyor.

Oyuncu tolgahan sayışman ile uzun zamandır birlikte olduğu '2008 arnavutluk güzeli' almeda abazi, 13 şubat'ta evlenmeye hazırlanıyor.

Yaklaşık olarak üç saat kaldıkları mekandan çıkan ikili hızını alamayan bir taksinin hedefi oldu. Almeda abazi nikahta uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Tolgahan sayışman alkol kontrolünden geçti. Daha sonra taksi çekici ile götürüldü. Milliyet'ten umut ünver'in haberine göre; Ünlü oyuncu tolgahan sayışman, 2 yıla yakın süredir aşk yaşadığı ve geçen ay ailesiyle tanıştırdığı meslektaşı almeda abazi'yle evlenmeye hazırlanıyor. Yan flüt ve kemanlarla karşılanan davetlilerin yerlerini almasından sonra, almeda abazi ve tolgahan sayışman alkışlar arasında terasa geldi. Tolgahan sayışman almada abazi düğün fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de. Tolgahan sayışman önceki akşam ailesiyle birlikte abazi'yi babasından istemeye gitti. Oyuncu tolgahan sayışman, bir süredir birlikte olduğu almeda aabazi los angeles'da evlendi. Tartışmanın büyümesi üzerine almeda abazi, yakışıklı oyuncunun evini terk etti. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu. Çok estetik annecim köşemizde bu hafta almeda abazi var.

Tolgahan sayışman alkol kontrolünden geçti. Son olarak boyu 1.72 cm, kilosu 56, burcu ise kova'dır. Tolgahan sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Sözcü'de yer alan habere göre, sayışman, önceki gün ailesiyle abazi'nin etiler'deki evine giderek kız istedi. Tolgahan sayışman almada abazi düğün fotoğrafları ve tüm detaylar internethaber'de.

Roze Almeda Abazi Dhe Tolgahan Sayisman Nisen Kete Facebook
Roze Almeda Abazi Dhe Tolgahan Sayisman Nisen Kete Facebook from lookaside.fbsbx.com
Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi. Oyuncu tolgahan sayışman ile uzun zamandır birlikte olduğu '2008 arnavutluk güzeli' almeda abazi, 13 şubat'ta evlenmeye hazırlanıyor. Oyuncu tolgahan sayışman ve almeda abazi'in beş aylık bebekleri kafasındaki dermoid kistten dolayı bugün ameliyata alındı. Beş aylık hamile olan almeda abazi ile eşi tolgahan sayışman'ın paylaştığı bu kare, kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu! Yakışıklı oyuncu tolgahan sayışman, 2008'de miss globe kainat güzeli seçilen almeda abazi ile. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Oyuncu tolgahan sayışman ile almeda abazi amerika'nın los angeles kentinde nikah masasına oturdu. Daha sonra taksi çekici ile götürüldü.

Oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi.

Almeda abazi nikahta uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Oyuncu tolgahan sayışman, bir süredir birlikte olduğu almeda aabazi los angeles'da evlendi. Tolgahan sayışman ve almeda abazi'nin fotoğraflarını görmek için galeriye tıklayın. Tolgahan sayışman ile almeda abazi'nin 5 aylık bebekleri efehan ameliyata alındı. Çağlar çuhadaroğlu yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:tolgahan ile almeda sayışman çiftinin bebeği, 3 kilo 285 gram ve 50 cm olarak dünyaya geldi. Ama şükürler olsun ki, kimsenin burnu bile kanamadı. Beş aylık hamile olan almeda abazi ile eşi tolgahan sayışman'ın paylaştığı bu kare, kısa süre içinde beğeni yağmuruna tutuldu! Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı. Tolgahan sayışman, almeda abazi'yle birlikte romantik bir akşam yemeği yedi. Ünlü çift, anlaşmayı kabul ederse, karşılığında 3 milyon tl kazanacak. Çok estetik annecim köşemizde bu hafta almeda abazi var. Tolgahan sayışman önceki akşam ailesiyle birlikte abazi'yi babasından istemeye gitti. Yaklaşık olarak üç saat kaldıkları mekandan çıkan ikili hızını alamayan bir taksinin hedefi oldu.

Tolgahan sayışman, projelere şu anda bakmıyorum. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi. Bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Hamilelik döneminde 10 kilo alan güzel oyuncu almeda abazi, benim göbeğim şiştikçe tolgahan'ın baklavaları ortaya çıkıyor dedi. Eşleriyle farklı yerlerde güneşlenen sayışman, sipahi ve boral'ın, futbol takımları hakkında tezahürat yaptıkları duyuldu.

Tolgahan Sayisman Ve Almeda Abazi Nin Zirvedeki Aski Haberi
Tolgahan Sayisman Ve Almeda Abazi Nin Zirvedeki Aski Haberi from www.haberyildizi.com
Tolgahan sayışman, almeda abazi'yle birlikte romantik bir akşam yemeği yedi. Çok estetik annecim köşemizde bu hafta almeda abazi var. Daha sonra taksi çekici ile götürüldü. Yaklaşık olarak üç saat kaldıkları mekandan çıkan ikili hızını alamayan bir taksinin hedefi oldu. Tolgahan sayışman, projelere şu anda bakmıyorum. Almeda abazi, geçtiğimiz aylarda eşi tolgahan sayışman'la. 2017 yılında dünya evine giren tolgahan sayışman ve almeda abazi çifti ikinci bebeklerini bekliyordu. Tolgahan sayışman önceki akşam ailesiyle birlikte abazi'yi babasından istemeye gitti.

Oyuncu tolgahan sayışman bir süredir birlikte olduğu almeda abazi ile bugün evlendi.

Ünlü çift, anlaşmayı kabul ederse, karşılığında 3 milyon tl kazanacak. Tolgahan sayışman alkol kontrolünden geçti. Yan flüt ve kemanlarla karşılanan davetlilerin yerlerini almasından sonra, almeda abazi ve tolgahan sayışman alkışlar arasında terasa geldi. Oyuncu tolgahan sayışman ve meslektaşı almeda abazi 13 şubat'ta yurt dışında dünyaevine girdi. Tartışmanın büyümesi üzerine almeda abazi, yakışıklı oyuncunun evini terk etti. Tolgahan sayışman ve almeda abazi çiftinin 5 aylık oğulları efehan sayışman, kafasındaki 'dermiod kist' nedeniyle bir operasyon geçirdi. Tolgahan sayışman önceki akşam ailesiyle birlikte abazi'yi babasından istemeye gitti. Sözcü'de yer alan habere göre, sayışman, önceki gün ailesiyle abazi'nin etiler'deki evine giderek kız istedi. Tolgahan sayışman ve almeda abazi'nin fotoğraflarını görmek için galeriye tıklayın. Almeda abazi nikahta uzun duvaklı bir gelinlik tercih etti. Tolgahan sayışman, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı Almeda abazi, geçtiğimiz aylarda eşi tolgahan sayışman'la. Tolgahan sayışman ve eşi almeda abazi , geçen akşam yemek yedikleri mekan çıkışı tatsız bir olay yaşadı.

Ünlü çift, anlaşmayı kabul ederse, karşılığında 3 milyon tl kazanacak almeda abazi. Oyuncu tolgahan sayışman, bir süredir birlikte olduğu almeda aabazi los angeles'da evlendi.