Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın'da Yangın - 8m9p7zhvjg8dmm _ Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Aydın'da Yangın - 8m9p7zhvjg8dmm _ Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Aydın'da 2020 yılında 68 orman yangını meydana geldi. Aydın'ın söke ilçesinde pamuk tarım satış kooperatifi'nin ambarında yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. Olay, bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi.

Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Memleket partisi nazilli'de kongreye gidiyor. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı.

Eakwvasubk5ojm
Eakwvasubk5ojm from www.aydinkulis.com
İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü. Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerinin müdahele ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. Gıda fabrikası cayır cayır yanıyor. Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Elektrikten çıktığı öğrenilen yangında, maddi hasar meydana geldi. Yangın çetikçi, yenidoğan mahallelerini tehdit ederken 50 hanenin tahliye edildiği belirtildi. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ekiplerinin müdahele ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. Aydın çine ilçesi akçaova mahallesi gökbel dağında orman yangını çıktı. Alınan bilgiye göre ambarda saat 23.15 sularında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı.

Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı. Aydın'ın efeler ilçesi i̇mamköy mevkisinin üst kesimlerinde zeytin ve incir ağaçlarının bulunduğu arazide henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü. Memleket partisi nazilli'de kongreye gidiyor. Aydın'ın söke ilçesinde geri dönüşüm deposunda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Istanbul Ankara Izmir Ve Aydin Da Yangin
Istanbul Ankara Izmir Ve Aydin Da Yangin from www.dunyabulteni.net
İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Aydın'ın nazilli ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Gıda fabrikası cayır cayır yanıyor. Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor. Aydın tepecik mahallesi'nde samanlıktaçıkan yangın korkuttu. Aydın polisevi'nde çıkan yangında 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi de yaralandı.

Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı.

Alınan bilgiye göre, girne mahallesindeki selçuk ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Aydın tepecik mahallesi'nde samanlıktaçıkan yangın korkuttu. Elektrikten çıktığı öğrenilen yangında, maddi hasar meydana geldi. Aydın'ın germencik ilçesinde ortaklar organize sanayi bölgesi'nde bulunan bir fabrikada yangın çıktı. Kıraathanede başlayan yangın hızla büyüdü. Aydın'da yangınlara karşı tedbirler sürüyor. Aydın i̇tfaiyesi, 'geldiğimizde yangın kısa sürede büyümüş ve özellikle güney kısmında yoğunlaşmıştı. Telaşa kapılmadan çevrede yangın ihbar düğmesi varsa ona basılmalıdır İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi.

Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü. Aydın'ın efeler ilçesinde bir binanın bodrum katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın hem apartman, hem de mahalle sakinlerinde. Yangın, kurtuluş mahallesi 2022 sokak'ta saat 18.30 sıralarında başladı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti.

Tblgzxp26day3m
Tblgzxp26day3m from www.aydinhedef.com.tr
Aydın'ın söke ilçesinde pamuk tarım satış kooperatifi'nin ambarında yangın çıktı. Aydın çine ilçesi akçaova mahallesi gökbel dağında orman yangını çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay, bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye aydın orman i̇şletme müdürlüğü. Didim'de makilik alanda çıkan ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangını söndürmek için itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf ediyor. Aydın'ın efeler ilçesinde bir inşaatın malzeme deposunda çıkan yangında 3 kişi dumandan etkilendi. Aydın tepecik mahallesi'nde samanlıktaçıkan yangın korkuttu.

Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa.

Aydın'ın söke ilçesinde ovacık mevkiindeki ormanlık alanda başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa. Aydın'ın çine ilçesinde zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgede çıkan yangında 3 hektar alan zarar gördü. Aydın'daki yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın efeler'de selçuk ecza deposunda çıkan yangında, 8 kişi dumandan etkilendi. Aydında yangın aydın'da makilik alanda yangın çıktı. Aydın'ın efeler ilçesinde bir ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Gıda fabrikası cayır cayır yanıyor. Ambalaj ve kolilerin olduğu yerde daha çok yoğun ateş başlamıştı. Evin tamamen küle döndüğü yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Aydın'da gece yarısı çıkan yangın korkuttu. Aydın tepecik mahallesi'nde samanlıktaçıkan yangın korkuttu. Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri. İtfaiye ekipler yangına hızla müdahale etti.

Aydın'da yangın ile ilgili haberler, son dakika aydın'da yangın haber ve gelişmeleri aydın yangın. Yangın çetikçi, yenidoğan mahallelerini tehdit ederken 50 hanenin tahliye edildiği belirtildi.